Uncategorized

Ohtani er på nippet til å slå en 65 år gammel rekord, men MVP er ikke i sikte

Shohei Ohtani (29-LA Angels) glir lenger og lenger vekk fra MVP-racet til tross for sin fantastiske slagprestasjon.

Ohtani startet og slo som nummer to i Angels’ hjemmekamp i Major League Baseball 2023 mot Seattle Mariners på Angels Stadium i Anaheim, California, USA, den 10. oktober.

Som slagmann gjorde han inntrykk. Etter å ha brukt sine raske føtter til å få en infield hit i sitt første slag, slo Ohtani Luis Castillos change-up over midtbanegjerdet med to outs i tredje omgang, mens Angels lå under 2-0. Det var hans 17. slag for sesongen, og avstanden var på 440 fot (ca. 134 meter). Han ligger nå på delt andreplass i den amerikanske ligaen i antall home runs, to bak MVP-rivalen Aaron Judge (New York Yankees) med 19.먹튀검증

Ohtani slo en to-run double til venstre i den femte omgangen og fullførte dermed en rask match med tre treff. Det var fjerde gang i år at Ohtani hadde tre eller flere treff i en start, ifølge MLB.com, den offisielle nettsiden til Major League Baseball. Det er én bak Hall of Famer Warren Spahn, som gjorde det fem ganger i løpet av en sesong med Milwaukee Brewers i 1958.

I sitt siste slag trakk han seg på en grounder, og endte 4-for-3 med én homerun, to RBIs og én poengsum. Dette gir ham et slagsnitt på .282, 17 homeruns, 44 RBIs og en OPS på .919 på 63 kamper. Angels vant kampen 5-4 etter Ohtanis prestasjon.

Ettersom han fortsetter å eksplodere på platen, er han ett treff unna å slå Spans rekord.

Problemet er at selv med denne slagprestasjonen taper han langsomt terreng i MVP-racet. På banen i dag klarte ikke “starteren” Ohtani å kombinere en kvalitetsstart med en seier. Han slapp inn tre runs på fem treff (én homerun) og seks walks (fem baller, én hit by pitch) i løpet av fem omganger, med seks strikeouts.

Han slapp inn en leadoff walk og en double til Jared Kellenick i den første omgangen, før en leadoff walk og en hit-by-pitch satte løpere på andre og tredje base i den femte omgangen. Deretter slapp han inn en singel på midten til Ty France som utlignet til 3-3. Han avsluttet omgangen med en strikeout, men med en pitch count på 97 ble han erstattet av Ben Joyce og fikk ikke seieren.

Denne sesongen har Ohtani slitt med å hente seire på grunn av en kombinasjon av skarpe hastighetsproblemer og ukarakteristiske lange baller. Han har 34 strikeouts på 76 innings og har allerede sluppet inn 11 homeruns. Sesongstatistikken hans er 5-2 med en ERA på 3,32 på 13 kamper, og han har havnet bakpå i Cy Young-racet.

Ohtanis enstemmige MVP-status i 2021 skyldtes i stor grad at han hadde en hel sesong med to treff, noe man ikke har sett maken til på over 100 år siden Babe Ruth. Et slagsnitt på .257, 46 home runs, 100 RBIs og en OPS på .964 på 158 kamper som slagmann i 2021, og en 9-2-statistikk og 3,18 ERA på 23 kamper som kaster, er ikke nok til å vinne en MVP-pris i noen av kategoriene. Det er viktig fordi det er første gang en spiller har gjort begge deler samtidig.

Men i år har Ohtani ikke vært i stand til å gjøre noe særlig mer enn en middels god innsats på banen. Sjansene hans for en ny MVP forsvinner i takt med at han fortsetter å slite med kastene sine. Rivalen Jersey, som ler av Ohtanis problemer på banen, har gjort en fantastisk batting med et gjennomsnitt på .291, 19 home runs, 40 RBIs og en OPS på 1,078 på 49 kamper.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts