Uncategorized

KB Stars Heo Ye-eun forbereder seg på den nye sesongen etter at hun ikke nådde PO og ble eliminert fra kvinnelandslaget.

Heo Ye-eun (22 år, 165 cm) forbereder seg på den nye sesongen med hevn.

Etter å ha vunnet seriemesterskapet for første gang i 2021-2022-sesongen, ble Cheongju KB Stars ydmyket forrige sesong. De endte på femteplass (10 seire og 20 tap) og nådde ikke sluttspillet. Tapet av stjernespilleren Park Ji-soo på grunn av panikkanfall var spesielt smertefullt. Feltmarskalk Heo Ye-yeon innfridde heller ikke forventningene. Selv om han opprettholdt snittet på 9,1 poeng, 4,2 returer og 5,2 målgivende pasninger, skjøt han 37,8 prosent fra to-poengsområdet og 23,7 prosent fra trepoengsområdet.먹튀검증

“Hvis det finnes et ord som kan uttrykke skuffelsen min bedre enn ‘skuffende’, vil jeg gjerne bruke det. Det var en veldig skuffende sesong for meg og en veldig skuffende sesong for fansen. Jeg var veldig sint og skuffet”, sier hun om sesongen som gikk.

På grunn av den svake sesongen ble Heo ikke tatt ut i den koreanske kvinnelandslagstroppen i basketball som ble offentliggjort 28. april. Det var en skuffelse for Heo, som fikk sin første landslagsuttakelse i fjor og ble anerkjent for sitt potensial under VM.

“Helt ærlig, da jeg først ble tatt ut, tenkte jeg hele tiden: “Burde jeg være her?”. Jeg følte at jeg ikke var god nok på trening. Det var mye press fra Taekwondo-miljøet. Ærlig talt ville jeg dra etter at jeg ble litt mer voksen, så jeg er ikke lei meg i det hele tatt. Jeg tror jeg hadde tid til å forberede meg. Jeg vil gjerne takke trener Jung Sun-min for at han valgte meg forrige gang.” sa Heo Ye-eun.

Etter å ha svelget stoltheten, var KB Stars den første av de seks WKBL-klubbene som begynte å trene. Laget reiste til Taiwan for å trene fra 22. til 31. mars. For øyeblikket fortsetter de treningen på KB Cheonan Training Centre.

Heo Ye-eun sier: “Det er to måneder siden vi begynte med lagtreningen. Vi forbedrer oss definitivt raskere enn i fjor. Jeg kan ikke tro at det fortsatt er fire måneder igjen til starten. Men det er gøy å trene med søstrene og brødrene mine”, ler hun.

“Jeg gleder meg til sesongen. I intervjuene søstrene mine ga tidligere, snakket de mye om å “gjenopprette ære” og “stolthet”. Det er det samme for meg. Det er en sesong der jeg må snu bøkene mot meg selv. Jeg har trent mye, og jeg forbereder meg veldig hardt”, legger hun til.

Til slutt sa han: “Jeg forbereder meg til den nye sesongen med voldsom energi. Laget mitt tapte 20 kamper forrige sesong. Jeg synes vi tapte mye, så jeg vil ikke tape mer. Jeg husker fortsatt følelsen av å tape forrige sesong. Jeg ønsker ikke å gjenta det. Vi skal gjøre vårt beste for ikke å skuffe dem igjen”, sier han.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts