Uncategorized

“Esset” Bae Joon-ho med en “post-Sung-hwan”-duft

“Jeg var imponert over den koreanske nummer 10, han er en veldig god spiller.”

Carmine Nunziata, som ledet Italia til finalen i FIFA U20-VM 2023, var full av lovord om Sør-Koreas “ess” Bae Joon-ho (20-Daejeon) i et intervju etter 2-1-seieren over Sør-Korea 9. september (KST). Det var en uvanlig ros til en motstander.

Nunziata hadde innsett Baes styrke før kampen. Han hadde sett de strålende prestasjonene hans i åttedelsfinalen mot Ecuador og kvartfinalen mot Nigeria. Men det koreanske “esset” var enda mer imponerende enn han hadde trodd.스포츠토토

Bae Jun-ho fortsatte å vise frem sine utrolige driblinger og gjennombrudd fra venstrekanten i angrepsrommet. I det 18. minutt skaffet han seg et straffespark og utlignet. Til slutt, i det 22. minutt, byttet Nunziata inn Giacomo Patacanti for Bae Joon-ho, som hadde slitt gjennom hele kampen, til fordel for Mattia Zanotti. I realiteten heiste han det hvite flagget.

Han er fortsatt for ung til å gjøre direkte sammenligninger. Kvaliteten, spillestilen og dominansen han viste i denne turneringen, minner imidlertid sterkt om fantasistjernen Lee Seung-hwan. Han er definitivt verdt å ta en titt på som en “post”-spiller.

Bae Jun-ho har et flytende touch og gode turnover-ferdigheter. Han har solide grunnleggende ferdigheter og god romforståelse. Han skaper sjanser med sine unike “touch + turn”-bevegelser, akkurat som Lee gjorde med sin såkalte “annealed turn”, som skapte problemer for forsvarsspillerne. Han er spesielt god til å skape rom med ballen mellom beina. Det er tydelig at han har utviklet sansene sine gjennom konstant trening. Målet hans mot Ecuador i åttedelsfinalen (3-2-seier over Sør-Korea) er et bevis på dette.

Pasningene, driblingene og dominansen i spillet minner om Lee Chung-hwan. Han vet hvordan han skal gå inn i andrelinjen for å skape rom for lagkameratene sine og skape sjanser med gode pasninger. Han kan også bruke driblingene sine til å kjøre rundt forsvarsspillere og øke lagets offensive energi. På samme måte kan han sette tonen i en kamp med ett enkelt spill. Ferdighetene og konkurranseinstinktet hans gjør ham til en tøffere spiller på den siste tredjedelen.

Selvsagt finnes det forskjeller. Den mest iøynefallende er gjennombruddet. Mens Steady er spiss av yrke, og kan spille på flankene og bakover for å spille ulike roller, trenger Bae Jun-ho dypt inn i feltet for å skape sjanser. I motsetning til Stefan, som har en tendens til å skyte rett fra midtbanen, kommer Bae Jun-ho nærmere målet og er mer farlig.

Han er nå 20 år gammel. Han slet med skader og dårlig form i starten av turneringen. Han kom tilbake til livet i turneringen og viste hva han er verdt. Han har definitivt prestert bedre enn jevnaldrende spillere og har blitt “Kim Eun Joong-ho-esset”. Det blir interessant å se om Bae Jun-ho, som ble turneringens beste stjerne, vil klare å etablere seg som “Post Stable” i fremtiden.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts