Uncategorized

Arsenal vinner tittelen igjen neste år… viktig CB signerer ny fireårskontrakt

William Saliba har blitt enig med Arsenal om en ny fireårskontrakt.

Det har latt vente på seg for Arsenal-forsvareren. I juli 2019 forlot den talentfulle midtbanespilleren Saint-Etienne til fordel for Arsenal, og The Gunners betalte hele 30 millioner euro for ham. Fansen hadde store forhåpninger til ham.메이저놀이터

Han spilte imidlertid ikke en eneste kamp på tre år. I sin første sesong ble han lånt tilbake til Saint-Etienne. Der fikk han erfaring ved å spille regelmessig. Deretter vendte han tilbake til Arsenal, men der var det ikke plass til ham, så han ble lånt ut til OGC Nice, der han utviklet seg videre og spilte 20 ligakamper. Han så ut til å ha bevist hva han var verdt, men Arsenal hadde fortsatt ikke troen på ham. Til slutt ble han sendt på et tredje utlån til Marseille foran 2021-22-sesongen.

Det var her han slo gjennom. Saliba ble en integrert del av Marseille-laget. Han startet 36 ligakamper og var en viktig brikke i lagets forsvar. Salibas prestasjoner bidro til at Marseille endte på andreplass i ligaen og nådde kvartfinalen i UEFA Europa Conference League (UECL).

Saliba vendte deretter tilbake til Arsenal. Til tross for at han ble linket til Marseille, var Mikel Arteta åpen om at han ville bruke Saliba, og han dannet en solid midtstopperduo med Gabriel Magalhaes. Nå som forsvaret er stabilisert, er Arsenal i så god form at de kan kjempe om ligatittelen denne sesongen.

Han har fremstått som lagets “ess i ermet”. I det siste har det imidlertid oppstått transferspekulasjoner. “Muligheten for at Arsenal selger Saliba i sommerens overgangsvindu har økt”, skriver britiske The Sun.

En meningsforskjell. Kontrakten hans gikk ut om ett år. Saliba krevde lønnsøkning fra Arsenal for å reflektere prestasjonene sine. The Gunners ble imidlertid overrasket over beløpet han ba om, ettersom det ikke var noe de uten videre kunne akseptere. Derfor nølte Arsenal med å signere en ny kontrakt med ham, og Paris Saint-Germain (PSG) dukket opp som hans neste destinasjon.

Men til slutt kom The Gunners til enighet. “Arsenal har blitt enige med Saliba om en ny fireårskontrakt”, melder David Onstein i The Athletic.

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts